Fastighetsnätverket logotyp

Kalender

Nätverk för kvinnor i bygg- och fastighetsbranschen

2021-03-08

Alla vinner på en jämställd fastighetsbransch och det går att göra skillnad. Fler perspektiv behövs för att skapa en bättre plattform för erfarenhetsutbyte. Nu finns chansen att lyssna till nätverk runt om i landet som alla gemensamt jobbar för en jämställd fastighetsbransch.

Energikontoret Östergötland bjuder in till ett lunchwebinarie den 8 mars på Internationella …

Läs mer

Digital föreläsningsserie – med fokus på energiteknik och klimat i flerbostadshus

2021-03-18

Vill du inom ditt flerbostadshus veta mer om energieffektivisering, värme, ventilation, elbilar och laddinfrastruktur? Välkommen till en digital föreläsningsserie, uppdelad i olika teman enligt schemat nedan.

Östergötlands Energi- och klimatrådgivare tillsammans med Energikontoret Östergötland bjuder in till flera föreläsningar med olika teman inom energiteknik och …

Läs mer

Webbinarium – Elbilsladdning för flerbostadshus

2021-03-30

Kurvan för antalet laddbilar ökar stadigt och med det ökar behovet av laddplatser. Men hur går man tillväga som Brf eller fastighetsägare när man skall satsa på laddplatser? Lyssna på laddinfrastrukturexperten Daniel Kulin som delar med sig av sina bästa tips om elbilsladdning och gör dig väl förberedd på att formulera en offertbegäran.

Välkommen till ett kostnadsfri…

Anmälan Läs mer

Regionala kompetensråd

2021-04-15

Fastighetsbranschens utbildningsnämnd, FU, arrangerar varje år regionala kompetensråd i landets alla regioner. Normalt träffas vi fysiskt men under rådande omständigheter kommer mötet att genomföras digitalt den 15 april kl 13-15.30.

Syftet med kompetensråd Fastighet är:

  • arbeta för att utbildningssektorn och branschen har dialog och samverkar regionalt.
  • verka för…
Läs mer