Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Frukostträff med fokus Klimatrisker för våra byggnader

Har du koll på vilka klimatrisker som hotar dina fastigheter? Hur får man koll på det och än viktigare – VARFÖR ska man ha koll på det? Att strategiskt möta klimatriskerna som en del i det långsiktiga underhållet ger möjlighet att förebygga dem och därmed vara förberedd den dagen något inträffar. Den 21 maj kommer Afry att berätta om just detta.

tis 21 maj 2024
07:30 - 08:30
Scandic Grand hotell Örebro

Fastighetsägarnas handslag ”Hållbarstad”, tillsammans med Fastighetsnätverket i Örebro län, bjuder in dig till ett förutsättningslöst frukostmingel med branschkollegor.

Månaderna räknas ner till år 2030, då våra klimatmål ska vara uppnådda. Resan mot ett hållbart samhälle började för många år sedan men nu är det dags att växla upp ännu ett snäpp och ta nya krafttag tillsammans. 

Om frukostträffarna

Under dessa frukosttillställningar delar vi med oss av tips och idéer på hur vi ska göra för att ta ännu större kliv mot ett mer hållbart samhälle. Vid vissa tillfällen kommer vi bjuda in experter som kort kan presentera en åtgärd eller område att prata om.

07.30-08.00 Frukost och mingel
08.00-08.30 Föreläsning
08.30-09.00 Möjlighet att stanna kvar för att nätverka

Ingen föranmälan krävs, dyk upp som du är. Om du vill äta frukost på hotellet bekostar du den själv på plats. Kaffe och te är beställt oavsett om du äter frukost eller inte. Välkommen!