Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Fastighetsnätverkets årsstämma 2020

Publicerad: 2020-03-17 13:40

Tisdagen den 17 mars var det dags för Fastighetsnätverkets årsstämma, som avser verksamheten år 2020. Dagen innehöll ett intressant inslag från Anna Forsberg, affärs- och marknadsområdeschef på Skanska, men också en del viktiga beslut och nya samarbeten.

Bild på två kvinnor med texten årsstämma


Vi har sagt det förr men det kan inte sägas för många gånger: det är engagemanget från er medlemmar och er i styrelsen som bidrar till allt vi kunnat uppnå hittills i nätverket. Stort tack till alla er som på olika sätt stöttar och har stöttat Fastighetsnätverket och som bidrog till att årsstämman kunde genomföras förra veckan. Det är ni som har kunskapen, ser potentialen och vet behoven för att göra skillnad!

Anna Forsbergs föredrag

Enligt Anna Forsberg, affärs- och marknadsområdeschef på Skanska, finns redan tillgänglig teknik som kan halvera byggsektorns klimatpåverkan. Genom att beställare kräver klimatsmart byggande är de en motor i omställningsarbete. Anna menar att alla i byggsektorn måste tänka cirkulärt för att nå framtida klimatmål. Under årsstämman fick deltagarna lyssna till Anna som berättade om sin resa mot noll redan har börjat och vad som krävs för att åka med.

Val av ny ordförande

Göran Eriksson, VD Shiplake, avgår som ordförande. Stort tack för den värdefulla insats som du bidragit till under din tid som ordförande. Du har varit ett stort stöd och ett viktigt bollblank för oss alla i projektledningen. Vi alla är väldigt tacksamma över att du bidragit med insiktsfulla synpunkter och för ditt stora driv i nätverket. 

Nu välkomnar vi Kalle Almstedt, hållbarhetskonsult på KAMTechnology AB, att ta över ordförandeposten i Fastighetsnätverket. Du har bidragit till mycket av nätverkets vidareutveckling under 2019 och vi är väldigt glada över att du ställer upp som ordförande. Vi ser fram emot fortsatt samarbete för att tillsammans åstadkomma ännu mer!

Nya i styrelsen

  • Alexandra Nordvall från Epiroc
  • Pernilla Rågstad från Ahlsell
  • Jonas Tannerstad från ÖBO

Fastighetsnätverket hälsar er varmt välkomna som nya styrelsemedlemmar. Vi är väldigt tacksamma över att ni vill ställa upp och vill bidra till utvecklingen. Det är genom kompetens och nya idéer som nätverket hittar nya områden och attrahera fler medlemmar som engagerar sig.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023