Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Let's talk proptech!

Publicerad: 2022-02-15 11:46

Fastighetsnätverket samarbetar med NRGIZE, som erbjuder en skräddarsydd & kostnadsfri workshop för alla inom fastighetsbranschen. Genom Fireside Chat får ni träffa bolag som besitter enorma kunskaper kring digital transformation som hjälper er att tackla aktuella frågor.

Vit bakgrund med svart text Let's talk proptech med stora bokstäver

NRGIZE hjälper talangfulla startups inom Proptech, fastighetsteknik och energieffektivisering att accelerera. Genom att matcha deras innovativa bolag
med aktörer inom fastighetsbranschen skapar de ett nätverk som bidrar till branschens utveckling inom Proptech!

Fireside chat

Nu samarbetar Fastighetsnätverket och NRGIZE tillsammans för att du, i ett avslappnat format, ska kunna öppna upp för dialog och dela med dig av era högst prioriterade utmaningar inom digital transformation. Därefter matchar NRGIZE ihop er med bolag som passar era behov bäst. 

Deras Fireside chats är konstnadsfria och helt digitala, vilket innebär att det är enkelt för er att träffas på ett smidigt sätt.  

”Fireside chat är ett avslappnat och kreativt sätt att sätta fokus på kärnfrågan och tillsammans med deltagarna utforska vägen framåt. Det blir ett naturligt samtal där deltagarna uppmuntras att dela sina insikter med övriga. En inkluderande och lösningsfokuserad form att mötas helt enkelt!” - Anne-lie Carlos Jeansson, Kumla Bostäder

Vill ni vara med? Gör så här!

Har ni intresse av att vara med? Skicka en intresseanmälan till fastighetsnatverket@regionorebrolan.se med titeln ”Fire chat”.

Inkludera följande i mejlet:

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson och e-postadress

Har ni behov av dialog? Kontakta oss!

Kontaktperson Telefonnummer  Mejladress
Niklas Jakobsson, Örebro 019-602 63 29 niklas.jakobsson2@regionorebrolan.se
Kickan Grimstedt, Östra Götaland 010-103 92 74 kickan.grimstedt@regionostergotland.se
Johanna Fredén, Mälardalen 072-971 41 71 johanna.freden@energikontor.se

 

 

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023