Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Tack för ett inspirerande samarbete!

Publicerad: 2023-02-24 11:57

Niklas Jakobsson, nätverkskoordinator för Fastighetsnätverket i Örebro län, slutade sin tjänst hos oss igår och ger sig ut på nya äventyr. Här är hans tack-hälsning till oss alla:

Bild på skor, i skorna balanserar en mobil

 

 

"När jag tog över koordineringen av Fastighetsnätverket väntade vi vår tredje grabb. Idag är han fem, kan räkna och snart simma. Det är med både vemod och stolthet jag nu lämnar över koordineringen av Fastighetsnätverket i kompetenta kollegors händer.

När jag tillträdde bestod Fastighetsnätverket av 44 medlemmar, idag är vi 73. Fastighetsnätverket har under åren blivit en allt viktigare aktör för en mer hållbar fastighetsbransch i Örebro län. Därtill har vi tillsammans med andra energikontor bidragit till att det idag finns liknande fastighetsnätverk i både Östra Götaland, Sörmland och Västmanland.

Förutom många kunskapshöjande aktiviteter har vi tagit oss an nationella problem som hindrar branschen från att bli mer hållbar. Som exempel kan nämnas ändrade lagkrav som tillåter delning av el mellan byggnader och framtagande av driftlyftet som jag hoppas ska bli framtidens bästa utbildning för drifttekniker. Allt fler förstår att energieffektivisering inte bara är viktigt av klimatskäl utan också bra för plånboken och bidrar till ökad social hållbarhet.

Allt det vi har åstadkommit hade inte varit möjligt utan era inspirerande insatser och den kunskap som ni tillsammans besitter. Personligen vill jag också tacka för ert engagemang, skratt och intressanta diskussioner. För vår och våra barns framtid skull, fortsätt dela era erfarenheter för att bidra till en gemensam hållbar fastighetsbransch. Det är tillsammans vi gör mer!"

Stort tack till Niklas

Tack för dessa år och all lycka till i ditt nya uppdrag, du har bidragit till många fina perspektiv och flyttat energifrågorna framåt för hela länet! 

Niklas Jakobsson
Presentpåse med gottigheter till Niklas. På en lapp står det "För ditt helt fantastiska engagemang i Fastighetsnätverket och alla frågor som du har förflyttat!"

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023