Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Varmt välkommen till vår nya webbplats!

Publicerad: 2021-10-01 14:00

Allt fler hyresgäster tycker att det är viktigt att hyra av ett fastighetsbolag som bryr sig om miljön och klimatet. Som ett led i detta har vi samlat ännu mer information, nyheter, inspiration, verktyg och goda exempel på den här nya webbplatsen – för att inspirera fler att göra mer.

En laptop-dator med Fastighetsnätverkets webbplats på skärmen

Vi på Fastighetsnätverket tror stenhårt på att erfarenhetsutbyte är nyckeln till framgång. Vi vill att du som fastighetsägare ska inspireras av andras goda, och ibland dåliga, exempel för att få en bättre grund i ditt energiarbete. På webbplatsen har vi samlat en hel uppsjö av tips på åtgärder, installationer, beteendeförändringar eller tekniska prylar. Här kan du exempelvis läsa mer om Tamarinden – Sveriges första hållbara stadsdel, om Änglandsskolan som minskat sina driftkostnader avsevärt eller om Länsgården som genomgått en digitalisering. Du kan hitta de senaste stöden som går att söka, arbeta mer med sociala hållbarhetsfrågor eller anmäla dig till någon av våra framtida träffar.

Den nya webbplatsen är ännu mer tillgänglighetsanpassad, lättnavigerad och användarvänlig. Allt för att ni medlemmar, på ett enkelt sätt, ska kunna söka fram och inspireras till nästa gröna projekt.

Tillsammans kan vi göra mer!

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023