Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Frukostträff med fokus Digitalisering

Fastighetsägarnas handslag ”Hållbarstad”, tillsammans med Fastighetsnätverket i Örebro län, bjuder in dig till ett förutsättningslöst frukostmingel på Scandic Grand i Örebro. Denna träff har vi fokus på digitalisering med besök ifrån Kumbro.

tis 20 feb 2024
07:30 - 08:30
Scandic Grand hotell Örebro, konferenslokal Grace

Månaderna räknas ner till år 2030, då våra klimatmål ska vara uppnådda. Resan mot ett hållbart samhälle började för många år sedan men nu är det dags att växla upp ännu ett snäpp och ta nya krafttag tillsammans. 

Digitalisering är en förutsättning för att vi ska klara av omställningen till ett mer koldioxidsnål och resurseffektiv bygg- och fastighetsbransch. Därför bjuder vi in Peter Högberg ifrån Kumbro som gästar oss den 20 februari för att berätta mer om de första stegen. 

Om frukostträffarna

Under dessa frukosttillställningar delar vi med oss av tips och idéer på hur vi ska göra för att ta ännu större kliv mot ett mer hållbart samhälle. Vid vissa tillfällen kommer vi bjuda in experter som kort kan presentera en åtgärd eller område att prata om.

07.30-08.00 Frukost och mingel
08.00-08.30 Föreläsning

Ingen föranmälan krävs, dyk upp som du är. Om du vill äta frukost på hotellet bekostar du den själv på plats. Hämta i så fall frukosten på en bricka och gå upp en våning till konferenslokalen som heter Grace. Det sker en ombyggnation i lokalen bredvid restaurangen som vi brukar vara i, så vi har blivit omplacerade vid det här tillfället. Kaffe och te är beställt oavsett om du äter frukost eller inte. Välkommen!

Bild på en hand, en person som tar frukost och frukt från ett fat