Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Våra medlemmar

Det är tack vare våra engagerade medlemmar som vi kan fortsätta dela erfarenheter och växa tillsammans.

Fastighetsägare

Aboda logotyp

Det är Eva-Lotta Persson som driver fastigheten på det gamla sanatorieområdet i Garphyttan. Här finns 21 lägenheter fördelade över både villor och flerfamiljshus. Området hörde förr till det gamla hälsohemmet och även om sanatoriet i dag är rivet, finns bostäderna kvar. Det är en oerhört vacker plats – som en stor park. Här är det underbart att bo och vill du inte köpa en egen gård på landet är här idealiskt. På tomten står även den gamla skomakarstugan från 1700-talet kvar. Stugan är renoverad och används i dag som lekstuga för barnen. Nära stan, men ändå mitt i naturen med skidåkning och skogsturer alldeles in på knuten. Ett bra område och en trevlig del av kommunen att både bo och vara verksam i.

info@aboda.se

Akademiska Hus AB logotyp

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet - från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar runt 300 000 personer varje dag. Totalt fastighetsvärde för alla orter är ca 75 miljarder kronor.

Akademiska Hus AB

Askersund bostäder logotyp

Askersundsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag och är största hyresvärden i Askersunds Kommun. Vi är en stabil och pålitlig hyresvärd med mer än 60 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. Vi äger och förvaltar ca 67.000 m2 bostäder och lokaler. Vi har totalt 945 lägenheter i Askersund, Hammar, Kårberg, Lerbäck, Olshammar, Rönneshytta, Zinkgruvan, Åmmeberg och Åsbro. Vi hyr även ut garage och parkeringsplatser.

Askersundsbostäder

Asplunds Fastigheter logotyp

Asplunds Fastigheter AB, ett litet enmansbyggföretag grundat 1931 av Sven Olof Asplund. Det första byggprojektet i Asplunds historia var en konsumbutik i Krylbo och på den vägen är det…

Idag förvaltar vi 900 hyresrätter och 21 000 m² butiks- och kontorslokaler. Vi verkar för att vara med och producera nya bostäder framförallt i Örebro som i skrivande stund växer så det knakar.

Asplunds Fastigheter AB

BRF Sörbyängens centrum logotyp

Byggnadsfirman Lund logotyp

Vi bedriver fastighetsförvaltning i egna fastigheter i Mälarregionen samt i Ulricehamn. Företagets inriktning är att vara en lokalt förankrad hyresvärd med ett varierat utbud av attraktiva bostäder och lokaler till konkurrenskraftiga priser. Med vårt breda utbud av bostäder och lokaler kan företaget möta de krav och önskemål som både befintliga och presumtiva hyresgäster kan ha.

Byggnadsfirma Lund AB 

Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltninglogotyp

På Carlsson & Åqvist är vår målsättning att förvalta våra fastigheter samt delta i nyproduktion vid tillfälle. Vi vill erbjuda bostäder och lokaler av god kvalitet med hög servicenivå. Som en mindre aktör på fastighetsmarknaden tycker vi även att det är viktigt att samarbeta med andra i vår omgivning. Vi är därför en aktiv medspelare rörande utvecklingen av hela Örebroregionen.

Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning

Castellum logotyp

Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande.

Castellum

Corem  logotyp

Corem är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag, som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i storstads- och tillväxtområden. Corem har ett långsiktigt perspektiv och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner till sina hyresgäster.

Corem 

Eyragruppen logotyp

Vår vision är att utveckla och bygga hållbara bostäder, där människor trivs. Arbetet präglas av ett hängivet kvalitetstänkande och omtanke om detaljerna som gör skillnad för dig som boende.

Vi samarbetar med ledande arkitekter och byggentreprenörer för att omsätta idéer, skisser och ritningar till fysisk verklighet. Bland våra samarbetspartners är vi kända för att skapa och genomföra projekt med en långsiktig tanke och hållbarhet. Våra byggnader känns igen på vad vi kallar EYRA kvalitet, vilket för oss innebär stilren arkitektur, extra takhöjd, omsorgsfulla materialval och generösa balkonger.

Eyra Bostad som ingår i Eyra Gruppen har sitt säte i Örebro, där en kärna av medarbetare lagt grunden till såväl gott renommé som lönsamhet sedan 2007.

Eyragruppen

Fastighetsägarna MittNord  logotyp

Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi skapar förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi vill att fastighetsföretagare ska lyftas fram som de viktiga samhällsaktörer de är. Inte minst för att skapa trygga miljöer och stadsdelar, för att främja integration och för att bygga ansvarsfulla relationer med både hyresgäster, boende, medarbetare och leverantörer.

Fastighetsägarna MittNord

FinFast AB  logotyp

FinFast bildades genom Örebro Läns Fastighetsägareförening inför bomässan 1992. Det nybildade bolaget lät uppföra nästan 200 lägenheter i den nya stadsdelen Ladugårdsängen. Ägare är idag Melins Fastighetsförvaltning AB tillsammans med Byggnadsfirman Lund AB med Melins som huvudägare. Bolaget har under åren successivt utvecklats och blivit större. Finfast har idag 647 bostadslägenheter och 13 lokaler med en totalyta om 47 513 kvm. Vi är 9 anställda.

FinFast AB

Futurum Fastigheter AB logotyp

Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag med cirka 100 anställda. Vi äger och utvecklar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid.

Barnen och ungdomarna är våra kunder. Dessutom är de vår framtid. Även om vi är ett fastighetsbolag, är det framtiden vi jobbar med. Det är därför vi heter Futurum.

Futurum fastigheter AB

Hallsbergs Bostadsstiftelse  logotyp

Hallbo är en kommunal bostadsstiftelse som bildades 1947. Vi erbjuder bostäder och olika lokaler i Hallsberg, Pålsboda, Sköllersta, Östansjö och Vretstorp. Vi har hög servicenivå och är klimatsmarta. Vi erbjuder god boendestandard i attraktiva boendemiljöer som inbjuder till gemenskap. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder, affärslokaler, lokaler och kollektiva komplement, bedriva social bostadspolitik – dvs. tillhandahålla bra bostäder åt alla i goda boendemiljöer utan enskilt vinstintresse. Vi strävar också efter att förvärva och sälja, äga och förvalta fastigheter och tomträtter, samt på dessa uppföra och riva byggnader.

Hallsbergs Bostadsstiftelse

HSB Mälardalen logotyp

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. Som kooperativ organisation har HSB ständigt fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Vår verksamhet, som är en kombination av medlemsverksamhet, förvaltningstjänster och nyproduktion, ska också genomsyras av ansvarstagande, både för våra boende och samhället i stort. Vår federativa struktur skapar en gemensam grund som skapar goda förutsättningar för att HSB ska kunna möta medlemmarnas behov både i dag och i framtiden.

HSB Mälardalen

Hällefors Bostads AB logotyp

Hällefors Bostads AB är ett kommunalägt fastighetsbolag. Vi har idag ca 750 lägenheter samt lokaler fördelade i Hjulsjö, Grythyttan och Hällefors. Vi är 12 stycken medarbetare som varje dag gör vårt yttersta för att våra hyresgäster skall trivas hos oss.

Miljöerna hos Hällefors Bostads AB kännetecknas av stimulans, fantasi och kreativitet. Förutom allmänt vackra parkmiljöer profileras företaget genom konstnärlig utsmyckning av hög klass i bostadsområdena.

Hällefors Bostads AB

Ica Fastigheter logotyp

ICA Fastigheter är en samhällsbyggare som skapar livfulla platser där människor vill bo, leva och verka. Länge.

För oss är fastigheter i sig inte det viktigaste. Utan det är livet i och omkring dem. Däremot är fastigheter vår utgångspunkt när vi skapar nya och bättre förutsättningar för det goda livet. Med det synsättet, kan vi göra skillnad för våra kunder.

ICA Fastigheter är en långsiktig samhällsbyggare med affärsidé att äga, utveckla och förvalta socialt trygga och hållbara platser där människor bor, lever och verkar - alltid med ICA-butiken i centrum.

Ica fastigheter

Karlskogahem AB logotyp

Vi är ett modernt bostadsföretag med drygt 2 700 hyreslägenheter i Karlskoga. I vårt bestånd har vi även lokaler, förråd, garage och parkeringsplatser, sjukhem, gruppboende och kontor. Vi som jobbar på Karlskogahem anser att vår verksamhet är viktig för att staden ska växa, utvecklas och vara attraktiv att leva i. Vi är cirka 40 anställda som strävar efter att erbjuda alla nuvarande och framtida hyresgäster ett personligt boende och bemötande. Vi hälsar dig välkommen till ett tryggt och bekvämt boende hos Karlskogahem.

Karlskogahem AB

Krafft fastigheter logotyp

Krafft Fastigheter är ett familjedrivet företag i 3:e generation. Vi är en mindre förvaltning med hyresbostäder centralt väster och centralt öster. Vi fokuserar på god service och ett trivsamt boende i lugn och trygg miljö. 

Krafft Fastigheter

Kumlabostäder AB logotyp

Kumla Bostäder AB är kommunens största bostadsföretag med cirka 2 200 bostäder. Våra bostäder finns både centralt i Kumla och utanför tätorten. Det planeras många nya bostäder, och som kommunens ledande bostadsbolag drar vi vårt strå till stacken. Bolaget ska verka för att det byggs minst 50 inflyttningsklara hyresrätter om året. Alla som vill inleda en bostadskarriär i Kumla ska kunna göra det. Möjligheterna ska finnas för par och barnfamiljer. För nyinflyttade och genuina Kumlabor. För unga och äldre. Vi har alltid hyresgästernas bästa för ögonen och är med dig – hela vägen hem. Välkommen till ett tryggt och bekvämt boende hos Kumla Bostäder.

Kumlabostäder AB

Lindesbergbostäder AB logotyp

Lindesbergbostäder AB - eller Libo som vi kallas i vardagslag - är Lindesbergs kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Vi på Libo vill erbjuda trygga, moderna bostäder för alla - få fler att upptäcka ett boende med många fördelar. Vi vill att bostaden ska vara en plats där du lever livet; där du får både harmoni och energi. Samtidigt vill vi utveckla boendeformen, anpassa den till morgondagens krav och förutsättningar. Ett av målen är att erbjuda våra hyresgäster större frihet. Individuell mätning av vatten- och energiförbrukning är en väg; en fantastisk möjlighet att påverka din boendekostnad och samtidigt ta mijöansvar.

Lindesbergbostäder AB

Lundbergs fastigheter logotyp

Lundbergs Fastigheter är ett av Sveriges ledande privata fastighetsbolag. Med långsiktighet som ledstjärna utvecklar vi attraktiva, hållbara stadsmiljöer i tio städer, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Vi tar ansvar hela vägen från vision till byggnation, förvaltning och ägande, och erbjuder citylägen inom tre affärsområden: Bostäder, Kontor samt Handel & Mötesplatser.

Lundbergs fastigheter

Länsgården fastigheter AB logotyp

Länsgården Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som ägs av Region Örebro Läns Förvaltnings AB. Länsgården Fastigheter AB har till syfte med sin verksamhet att tillgodose ett allmänt intresse för Regionen och dess medborgare av ändamålsenliga lokaler för vård, omsorg, boende, utbildnings samt liknande verksamhet inom Örebro län.

Länsgården Fastigheter AB

NA fastigheter logotyp

NA Fastigheter är ett lokalt familjeägt fastighetsbolag som vill agera problemlösare åt andra företag. De som vill eller behöver lokaler är varmt välkomna att ta kontakt med dem. De har lokaler i Örebro och Hallsberg och kan byggprocessen eftersom de är sprungna ur ett byggentreprenadföretag. NA Fastigheter förvaltar 14 fastigheter, ca 50 000 m2 och mellan 20-25 hyresgäster. I bolaget finns tre verksamma: VD Joakim Nilsson, ekonomi Åsa Karlman och drift Per Nilsson.

NA Fastigheter

Nyfosa logotyp

Nyfosa - Ett fastighetsbolag för hela Sverige

Nyfosa är ett transaktionsintensivt, opportunistiskt fastighetsbolag med affären i fokus. Vi förvärvar, förvaltar, förädlar och säljer fastigheter i hela Sverige. Vår affärsidé bygger på ett aktivt deltagande på den svenska transaktionsmarknaden, kombinerat med en strategi som innebär att vi ska vara följsamma med marknadens förändringar. Vi begränsas varken av fastighetskategori, region, transaktionsstorlek eller innehavstid.

Nyfosa

OP fastigheter logotyp

OP Fastigheter äger och förvaltar över 50 000 kvm bostäder, kontor och lokaler. Huvuddelen av fastigheterna och verksamheten finns i Örebro, men vi förvaltar även fastigheter i Göteborg och Lysekil. Familjeföretaget OP Fastigheter grundades på 60-talet av Olle Pettersson och drivs sedan mitten av 90-talet av andra generationen genom Magnus Bergentz och Mats Pettersson.

Företagets målsättning är att förvalta och förädla sitt fastighetsbestånd långsiktigt för att skapa trygghet för så väl hyresgäster som kommande generations förvaltare.

OP Fastigheter

Ragnarssons fastigheter AB logotyp

Ragnarsson Fastigheter AB är ett familjeägt företag som verkar efter mottot kvalitet och långsiktighet. Vår affärsidé är att äga, förvalta och förädla egna fastigheter. Vi är också aktiv som byggherre och bygger nya bostäder. Ragnarsson Fastigheter äger och förvaltar ca 600 bostäder / lägenheter. Ett bra boende handlar om mer än den fysiska miljön innanför hemmets väggar. Därför är vi angelägna om att skapa attraktiva miljöer även omkring våra fastigheter.

Ragnarsson Fastigheter AB

Region Örebro logotyp

Inom förvaltningen för Regional utveckling arbetar området energi- och klimat med energi- och klimatstrategiska frågor och med främjandeinsatser för att hela länet ska minska sitt klimatavtryck och använda energi mer effektivt samt öka andelen förnybar energi. Område Fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter (ca 500 000 m²). Huvuddelen av våra lokaler finns inom länets tre sjukhus med mycket hög teknisk komplexitet, dessutom finns vårdcentraler och skolor. Ledningssystemet är certifierat enligt kvalitet, (ISO 9001:2008), Miljö (ISO 14001:2004) och Arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007).

Region Örebro län

Riksbyggen logotyp

Riksbyggen – Rum för hela livet

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Riksbyggen

Steen & Ström logotyp

Steen & Ström är ett skandinaviskt fastighetsbolag med 18 ledande shoppingcenter i Sverige, Norge och Danmark. Steen & Ström är vidare en del av den europeiska köpcentrumägaren Klepierre, med 100 köpcentrum i 12 länder, vilka tillsammans attraherar ca 1,1 biljoner besök per år.

Steen & Ström

Stenvalvet logotyp

Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård, skola och omsorg. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster och verksamheter. Vi finns på plats lokalt och månar om korta beslutsvägar. 

Stenvalvet

Sveaviken bostad logga

Välkommen till Sveaviken Bostad. Vi vill erbjuda våra hyresgäster en bättre bostad till en rimlig hyra, utan att villkora viktiga värden som kvalitet, arkitektur och design. Vi värdesätter miljö och hållbarhet samt god och tillförlitlig fastighetsförvaltning. Med kunden i fokus skapar vill vi inte bara skapa ett hus - vi vill bidra till det goda samhället.

Sveaviken bostad

Victoriahems logotyp

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma namnet Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. 

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet.

Victoriahem 

Örebrobostäder AB logotyp

ÖrebroBostäder AB är Örebros kommunala bostadsföretag som grundades 1946. Sedan 1995 ingår företaget i koncernen Örebro Rådhus AB. Vi hyr ut radhus, villor, lägenheter och lokaler i hela kommunen. Vår affärsidé är att ett erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö.

ÖrebroBostäder AB

Örebroporten fastigheter AB logotyp

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 400 000 kvm. Örebroporten erbjuder ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd och strävar efter att skräddarsy lokaler efter kundens behov. Som fastighetsägare har och tar vi ett stort ansvar för den klimat- och energipåverkan som vår verksamhet medför. 

Örebroporten Fastigheter AB

Övriga

Afry logga

Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Afry – Making Future.

Afry 

Ahlsell logotyp

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Ahlsell

Bauer Watertechnology Systems AB logotyp

Kemikaliefri vattenbehandling för ditt vatten-, värme- & kylsystem. Renar rörsystem och värmeväxlare. Förlänger livslängden och sänker uppvärmningskostnader.

Bauer Watertechnology Systems AB

Clarus arkitekter logotyp

Vi på Clarus Arkitekter vill uppnå god arkitektur genom att hitta lösningar där de tre parametrarna funktion, konstruktion och estetik samverkar till en helhet utan att någon del blir underordnad de andra. I varje enskild uppgift arbetar vi med att identifiera och tolka platsen och sammanhanget för att kunna ta tillvara dess kvaliteter. Förståelsen för den unika platsen, beställarens önskemål och de ekonomiska ramarna är vår utgångspunkt för varje uppdrag.

Clarus Arkitekter

EON logga

Vi är med och driver förändringen och vi vill att det genomsyrar allt vi gör, från samarbeten till hållbara energilösningar som sätter våra kunder i fokus. Nu gör vi vår största satsning någonsin och ställer om till 100 % förnybar och återvunnen energi. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. Du är en viktig del i den.

EON

Epiroc logga

Vi på Epiroc är snabba med att upptäcka nya trender och nya idéer. Vi får snabbt ut nya lösningar på marknaden och anpassar oss när våra kunders behov förändras. Vi älskar att arbeta med avancerad teknik och högeffektiva produkter. Vår värld står i förändring och vi strävar efter att bli ledande inom automatisering. Vi har en djärv vision om en framtid präglad av digital automatisering, eftersom det kommer att innebära bättre produktivitet, energieffektivitet och säkerhet för kunderna.

Epiroc

exagard

En digital innovation för medarbetarsäkerhet - liv och hälsa först 

Ersätter helt eller kompletterar traditionell övning vid bland annat utrymning! 
Unik lösning med överlägset pedagogiskt lärande för individ eller grupp 
Kostnadseffektivt, öva utan stora avbrott i verksamheten 
Konkret och användbar hållbarhetsdata som leder till förändring 
Byggt och testat med kunder inom industri, fastighet och kommun 
Garanterar rätt kompetens inom utrymning och brandsäkerhet i hela organisationen  
  

Med hjälp av innovativ digital teknik höjer vi medarbetarsäkerheten, effektiviserar inlärning och processer samt spar kostnader  

 

Tillsammans med våra kunder skapar vi en helhetslösning som tar hänsyn till gällande lagar och interna policies. 

Exagard

Fans4you logga

Kontakta oss för en genomgång av ert befintliga ventilationssystem så att vi kan hjälpa er att effektivisera och modernisera det för att spara energi och minska era miljöavtryck. Vi erbjuder energisnåla och direkt drivna fläktar som kan vara en kostnadseffektiv lösning för er. Tillsammans kan vi säkerställa att ni når era miljömål samtidigt som ni sparar pengar på energiförbrukningen. Låt oss vara er partner i att skapa en mer hållbar och effektiv ventilation för framtiden.

Fans4you

Grundels Fönstersystem AB logga

Grundels fönstersystem AB erbjuder ägare och förvaltare av fastigheter en prisvärd helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, för att snabbt och effektivt minska energiförbrukningen och öka komforten. Vi är idag 28 stycken anställda och monterar årligen cirka 24 000 stycken isolerrutor runt om i Sverige.

Grundels Fönstersystem AB

Hermods logga

Hermods Yrkeshögskola har utbildat inom yrkeshögskolan sedan 2010 och är idag en av Sveriges största utbildningsanordnare. Vi erbjuder ett brett utbud av program och kurser inom de flesta utbildningsområden såsom Teknik- och tillverkning, Samhällsbyggnad och byggteknik, Transport, Vård, Ekonomi, Trädgård osv.

90% av våra studerande som tar examen har ett jobb som väntar på examensdagen vilket vi ser som ett viktigt kvitto på att utbildningarna svarar mot näringslivets behov.

Hermods

Hållén Arkitekter logga

Örebros äldsta, och förmodligen ett av Sveriges äldsta, ännu verksamma arkitektkontor. Hållén Arkitekter skall förvalta kundernas förtroende genom att leverera och tillhandahålla tjänster och produkter med rätt kvalitet i rätt tid enligt intressenters förväntningar och krav. Slutresultatet skall vara kundens främsta orsak till vidare fortsatt samarbete med Hållén Arkitekter. Vi skall utföra projektering med hög servicenivå, vilket skall motsvara beställarens förväntningar för såväl utfört projekteringsarbete som slutresultatet i den färdiga byggnaden.

Hållén Arkitekter

Intec logga

Intec är ett konsultföretag som utför projekteringsarbeten inom VVS, med kontor i Örebro och Norrköping.

I vår konsultroll hjälper vi våra kunder att ta fram helhetslösningar inom VS och luftbehandlingsinstallationer, där fokus ligger på bästa möjliga inneklimat med minskad energiåtgång. Målsättningen är alltid att uppnå ett så bra inneklimat att ingen kommer att tänka på det.

Intec

IV produkt AB logga

Sedan 1969 har vi specialiserat oss på att utveckla och tillverka energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Idag är vi marknadsledande och har branschens högsta utvecklingstakt.

Genom att tänka innovativt och hållbart skapar vi inomhusklimat som får människor att må bra samtidigt som vi sparar på jordens resurser. Med ett antal flexibla produktserier kan vi möta de flesta behov. I dag används våra luftbehandlingsaggregat i tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, arenor och bostäder runt om i Europa.

IV Produkt AB

Kamtechs logotyp

KAMtech är ett Örebrobaserat konsultbolag med 19 anställda klimatkämpar. Tillsammans med våra kunder hittar vi de bästa tekniska lösningarna för att digitalisera automationssystemen i fastigheterna genom att kombinera marknadens bästa produkter med energieffektiva funktioner. Vår ambition är att göra hållbarhetsfrågan till en tydligare del av bygg- och fastighetsbranschen. Vi finns med som en självklar partner från det tidiga idéstadiet till förvaltning och stöttar både fastighetsägare och entreprenör att minimera sin klimatpåverkan kopplad till förvaltning, renovering och nyproduktion.

KAMTech

Karlskoga kommunlogga

Karlskoga är ett starkt tillverkningstekniskt centrum och det finns många livskraftiga företag här. I Karlskoga finns ett varierat, dynamiskt och framtidsinriktat näringsliv med rötter långt tillbaka i tiden.

Karlskoga kommun

Kumbro logotyp

Kumbo-koncernen ägs av Örebro kommun och Kumla kommun och arbetar med bland annat stadsnät, vindkraft och biogasproduktion. Kumbro har idag genom Kumbro stadsnät ca 42000 villor, lägenheter och företag uppkopplade mot det öppna stadsnätet. Vidare arbetar även Kumbro med IoT och i den satsningen är en del att exempelvis energieffektivisera fastigheter. Vi vill tillsammans med Örebroarna och Kumlaborna vara med och driva lokal hållbar utveckling, som skapar väsentlig klimat- och samhällsnytta.

Kumbro

Kumla kommun logga

År från år utvecklar vi Kumla för att möta medborgarnas förväntningar och vår ambition är att erbjuda ett brett utbud av service, aktiviteter, handel, bostäder, företagslokaler och mycket mer. Kumla är en expansiv kommun med stark befolkningsutveckling, nyföretagande och tillväxt i befintliga företag. Här finns en kommun som kan, vill och törs satsa. I Kumla finns plats för alla, såväl gammal som unga. Vi har boende för alla skeden i livet, när du klarar allt själv, men också när du behöver hjälp och vård. Glädje i tillvaron börjar med trygghet i hemmet. 

Kumla kommun

KTC logga

KTC - Enklare än någonsin.

Med unik spetskompetens och en stor dos nyfikenhet utvecklar och förfinar vi dagligen den teknologi som gör att vi kan leverera marknadens mest effektiva och användarvänliga produkter. KTC har länge drivit på utvecklingen av nya tekniska lösningar för intelligent energioptimering. I över 35 år har vi utvecklat och levererat produkter för att hjälpa fastighetsägare till kostnadseffektiv drift och underhåll av sina energisystem. Alltid med fokus mot vår vision.

KTC

kåver och mellin

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Vi är totalt ca 50 anställda utspridda på kontor i Stockholm, Uppsala, Tierp Örebro och Karlskrona. Vi utför små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad, med varierande stomsystem och grundläggning. Från utredningsskede till brukarskede. I vårt utbud av tjänster finns det som krävs av en byggkonstruktör.
Vi är byggkonstruktören från tidig tanke till färdig konstruktion!

Kåver & Mellin 

Lejons mäkleri logotyp

Lokal mäklarbyrå med stora ambitioner inom den kommersiella marknaden i Örebro. Vi förmedlar allt från det lilla hyreshuset i någon mindre byggd i Örebro län till större fastighetsportföljer i centrala Örebro. Vi vill hela tiden utvecklas och lära oss nya saker och gör helst det med erfarna fastighetsägare i branschen. 12 års erfarenhet av fastighetsförmedling med fler affärer inom den kommersiella sfären de senaste åren. 

Lejons mäkleri

Projektstrateg logga

Att ständigt tänka framåt och hitta nya lösningar är nyckeln till ett hållbart byggande. För en bättre framtid..

Man måste kunna se över gränser och bryta konservativa byggnormer. Våra erfarna medarbetare hjälper er att hitta den bästa lösningen för era projekt. Givetvis i samråd med beställare och entreprenörer.

Projektstrateg

Punk konsult logotyp

PUNK KONSULT FINNS TILL FÖR ATT BIDRA MED ENGAGEMANG OCH KUNSKAP SOM SKAPAR FÖRÄNDRING FÖRBÄTTRING FASTIGHETERS HÅLLBARHETSPRESTANDA.

  • PROJEKT- OCH HÅLLBARHETSUTVECKLING
  • BESTÄLLARSTÖD
  • TIDIGA SKEDEN

BOLAGET DRIVS MED EN MENTALITET INSPIRERAD AV PUNKEN OCH SKATEKULTUREN MED STOR ÖDMJUKHET OCH ETT JÄVLAR ANAMMA

Punk konsult

Rejlers logga

Rejlers har mer än 2000 hängivna experter med spetskompetens inom teknikområden som energi, automation, infrastruktur, bygg och fastighet och telekom. Vi står nära våra kunder och är representerade på 70 orter i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi har PMP-certifierade projektledare och är vana att  realisera energi-och underhållsåtgärder genom totalentreprenader. Våra energiingenjörer är både certifierade energiexperter och energikartläggare. Vår organisation har breda erfarenheter och dokumenterade referenser från konsultuppdrag och energi- och upprustningsentreprenader på skolor, förskolor, bostäder, ishallar, lokaler, kontor, sjukhus mm.

Rejlers

Solisten logga

Expert på byggnadsintegrerade solceller - Utreder, projekterar och levererar.

Solisten

Solution Xperts logga

Välkommen till ett IT-konsultbolag där kunden är huvudpersonen, verksamhetsnyttan är målet och tekniken är medlet. Vi vill vara våra kunders bästa vän när det gäller IT. En vän som hjälper dig, som du har roligt med – och som vågar utmana dig. Därför bygger vårt erbjudande på kunskap, relationer och förtroende. Teknik- och IT-kompetens är en självklar förutsättning, men det är relationen som skiljer en bra IT-partner från en ovärderlig IT-partner.
Vi levererar allt från samarbetslösningar, avancerade webblösningar & portallösningar, verksamhetsnära appar, systemintegration, Dataplattformar och BI-lösningar. Vi stöttar med strategi och utveckling. Men framför allt levererar vi affärsnytta, med IT som medel.

Solution Xperts

Structor logga

Structor Miljöteknik AB är en ledande aktör med fokus på kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara lösningar. Vi har tre teknikområden; miljöbedömningar, planer och tillstånd, förorenande områden samt byggnader och arbetsmiljö. Med våra gemensamma erfarenheter och specialistkompetenser inom byggnader och arbetsmiljö kan vi bland annat erbjuda kunder samordning för miljöbyggnadscertifieringar, miljöinventeringar, rivningsplaner, inomhusmiljöutredningar, byggarbetsmiljösamordning (BAS-P och BAS-U), arbetsmiljöutredningar och riskbedömningar samt arbetsmiljöutbildningar.  

Structor

SunStop logga

Genom en ärlig, faktabaserad och kompetent rådgivning levererar vi på SunStop alltid rätt solskydd till fastigheten. Vi analyserar och ställer rätt frågor för att hitta den optimala lösningen. Med den nya generationens solfilm reducerar vi effektivt inkommande värme samtidigt som ljusinsläppet bibehålls. Tillsammans med invändigt solskydd erbjuder vi en komplett lösning. Oavsett väder och vind tillhandahåller vi ett aktivt solskydd. Solfilmen kräver inget underhåll under hela sin långa livslängd och med vårt invändiga solskydd styr ni själva dagsljusinsläppet. SunStop – Makes windows work for you.

SunStop

https://svealandstrafiken.se/

Vi gillar människor! Och varje dag kör vi mer än 65 000 resenärer till jobbet, skolan och hem igen - tryggt och säkert. Det är så vi vill att det ska kännas att resa med oss.

Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av Region Västmanland och Region Örebro Län, och vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen. Vi är själva navet mellan våra ägare och resenärerna. All busstrafik bedrivs sedan under två olika tjänstevarumärken: VL i Västmanland och Länstrafiken i Örebro.

Vi på Svealandstrafiken har idag över 1100 medarbetare och vi finns representerade på depåer och kontor runt om i bägge länen.

Vår vision är: ”Vi är bäst på det vi gör - och vi levererar den bästa resan.”

Svealandstrafiken

Sweco logga

Sweco – Transforming Society Together

Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara.

Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att tillsammans hjälpa er att lösa era utmaningar. Genom vårt arbetssätt kan vi alltid erbjuda våra kunder en kombination av global expertis och lokal förståelse, som är anpassad för deras verksamhet och verklighet.

Sweco

Swegon logga

Swegon - Inomhusklimat som får människor att må, tänka och prestera bättre

Som branschledande aktör har Swegon unika kunskaper om hela byggprocessen. För att kunna välja rätt systemlösning krävs ett övergripande helhetsperspektiv och djup kunskap om byggnadens tilltänkta funktion.

Swegon

VentPartner logga

VentPartner arbetar med inomhusklimat och vi erbjuder kompletta ventilationslösningar med kyla, styr- och övervakning och inte minst service. Idag finns vi på orterna Linköping, Norrköping, Katrineholm, Västerås, Örebro och tillsammans är vi närmare 100 personer.

Våra kunder är framför allt fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier. Vi hjälper dem med allt från kontorshus, sjukhus, badanläggningar, skolor och liknande. Det blir många stora projekt – men vi jobbar med både stort och smått, vi finns även till hands vid minsta servicebehov. Vi vill vara det självklara valet som samarbetspartner när det gäller inomhusklimat.

VentPartner

Veosol teknik AB logga

Veosol Teknik AB är ett av Sveriges äldsta SOL och Bioenergiföretag. Med Mellansveriges största serviceavdelning för service av medelstora biobränslepannor når vi en radie av 300km från Örebro. Vår stora satsning på EL från solceller, gör att vi ligger med in i framtiden.

Veosol teknik AB

Wani Energi logga

Wani Energi - Energilösningar och fastighetsautomation  

Wani Energi AB utvecklar och levererar fabrikats oberoende automationslösningar. Från utredning och konsultation till färdig anläggning. Vårt samarbete resulterar i ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad miljöpåverkan. Inget projekt är för litet eller för stort för oss, vi utför allt från serviceuppdrag till PLC-system för hela fastighetsbestånd samt integration i överordnade styrsystem. 

Wani Energi

White arkitekter AB logga

På White är vi drygt 900 medarbetare som skapar arkitektur som engagerar, bidrar till en hållbar livsstil och sätter människan i centrum. Sedan 1951 utmanar vi med nyskapande arkitektur och bygger ett samhälle där alla får utrymme att växa. Och vi gör det tillsammans.

White arkitekter AB

WSP logga

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi tar ansvar för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. I Örebro är vi idag 120 konsulter.

WSP

Örebro kommun logga

Örebro kommun arbetar för att uppnå mål för minskad klimatpåverkan inom hela kommunens geografiska område. Kommunens klimatstrategi sätter ramarna för arbetet och innehåller mål som omfattar allt från effektivare energianvändning och tillförsel av ny förnybar energi till samverkan med företag, upphandling och samhällsplanering. Fastighetssektorn är viktig i omställningen till ett hållbart samhälle och vi stödjer därför fastighetsnätverkets arbete ekonomiskt och på andra sätt.

Örebro kommun

Örebro kyrkogårdsförvaltning logga

Kyrkogårdsförvaltningen är den enhet som under kyrkorådet administrerar begravningsverksamheten och svarar för underhåll och förvaltning av pastoratets tolv kyrkogårdar samt verksamheten vid krematoriet i anslutning till Norra kyrkogården.

Kyrkogårdsförvaltningens målsättning är att erbjuda olika slag av gravplatser i skilda natur- och kulturmiljöer och ge allmänheten bästa tänkbara service samt hålla en hög standard på förvaltningens kyrkogårdar.

Örebro kyrkogårdsförvaltning

Örebro universitet logga

Örebro universitet är ett modernt lärosäte. Här finns ämnesmässig bredd och internationellt framstående forskning. Vi erbjuder cirka 80 utbildningsprogram och cirka 600 fristående kurser. Totalt är vi ca 1500 anställda och ca 15 000 studenter, sedan har vi förstås våra alumner. Vi deltar i nationella och internationella samarbeten och samverkar med näringsliv, landsting, kommuner och organisationer.

Örebro universitet

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 23 juni 2022