Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Frukostträff med fokus på energigemenskaper

Fastighetsägarnas handslag ”Hållbarstad”, tillsammans med Fastighetsnätverket i Örebro län, bjuder in dig till ett förutsättningslöst frukostmingel på Scandic Grand i Örebro.

tis 23 apr 2024
07:30 - 08:30
Scandic Grand hotell Örebro, konferenslokal Lilla Grand bredvid restaurangen

Månaderna räknas ner till år 2030, då våra klimatmål ska vara uppnådda. Resan mot ett hållbart samhälle började för många år sedan men nu är det dags att växla upp ännu ett snäpp och ta nya krafttag tillsammans. 

Den 23 april kommer Schuster Ingrid från Wa3rm och föreläser om ”tomatodlingarna” i Frövi. I växthuset i Frövi kommer det nämligen att odlas 8 000 ton tomater årligen i en cirkulär process där de tar tillvara spillvärme från närliggande industri för uppvärmning.

Om frukostträffarna

Under dessa frukosttillställningar delar vi med oss av tips och idéer på hur vi ska göra för att ta ännu större kliv mot ett mer hållbart samhälle. Vid vissa tillfällen kommer vi bjuda in experter som kort kan presentera en åtgärd eller område att prata om.

07.30-08.00 Frukost och mingel
08.00-08.30 Föreläsning
08.30-09.00 Möjlighet att stanna kvar för att nätverka

Ingen föranmälan krävs, dyk upp som du är. Om du vill äta frukost på hotellet bekostar du den själv på plats. Kaffe och te är beställt oavsett om du äter frukost eller inte. Välkommen!

Bild på en hand, en person som tar frukost och frukt från ett fat