Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader (först till kvarn)

Publicerad: 2022-10-12 17:02

Energipriserna skenar, höst- och vinterhalvåret knackar på dörren och hyresgäster kräver mer. Att dra in på onödiga energikostnader har aldrig känts viktigare. Men hur? Nu har du som mindre fastighetsägare möjlighet att få ett kostnadsfritt besök av en energiexpert som undersöker en av era byggnader. Vi hjälper dig att förbättra inomhusmiljön, spara pengar och minska era klimatutsläpp.

Så går det till:

  1. En energiexpert går igenom byggnaden tillsammans med er förvaltare och driftansvarig. Under besöket finns det utrymme för dialog och frågor för att öka er kunskap.
  2. Efter besöket får du ett underlag med förslag på energiåtgärder (både enkla/snabba & mer långsiktiga).
  3. Vi hjälper er att formulera ett energimål för just ert företag, eller ett gemensamt energiåtagande tillsammans med andra fastighetsägare. Fastighetsnätverket erbjuder därefter informationsträffar med fokus på erfarenhetsutbyte och diskussion.

Vad vinner du på detta?

Hela processen är helt kostnadsfri och kräver inget större åtagande från dig. Effekten av det här samarbetet blir att du sänker elkostnaderna på företaget. Du får ett bredare nätverk inom fastighetsbranschen, omvärldsbevakning, ökad kunskap om energieffektivisering och ett långsiktigt energiarbete. Du minskar klimatutsläppen och miljö-profilerar ditt företag (vilket allt fler hyresgäster tycker är viktigt). Dessutom erbjuds du att få synas på vår webbplats, på vår Linkedin (med cirka 800 följare) och i vårt nyhetsbrev.

Mer information om erbjudandet hittar du här.

Vi hjälper dig att stå emot vinterns utmaningar. Mejla oss, så kommer vi igång! 

Har ni behov av dialog? Kontakta oss!

Kontaktperson Telefonnummer  Mejladress
Niklas Jakobsson, Örebro 019-602 63 29 niklas.jakobsson2@regionorebrolan.se
Kickan Grimstedt, Östra Götaland 010-103 92 74 kickan.grimstedt@regionostergotland.se
Johanna Fredén, Mälardalen 072-971 41 71 johanna.freden@energikontor.se

 

 

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023