Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Årsstämma 2022

Publicerad: 2022-03-31 11:39

Det var en härlig blandpåse av människor och företag som dök upp på Konserthuset för att delta i förra veckans årsstämma, med tema Dela el mellan byggnader.

Personer som sitter och lyssnar på ett föredrag under årsstämman


Nu var det längesen vi sågs. Det märktes på pulsen i lokalen och det stora behovet av att få mingla och skratta tillsammans igen. Fastighetsnätverkets årsstämma ägde rum 31 mars och på plats i lokalen fanns både medlemmar, styrelsemedlemmar, ledarmöten och valberedning. Ett gäng deltog även digitalt. 

Ulf Näslund, teknikutvecklingschef på Vasakronan, hade en intressant dragning om hur de har arbetat för att kunna dela el mellan byggnaderna.

Årsstämman

Ordförande Kalle Almstedt öppnade Fastighetsnätverkets årsstämma som inleddes med att spela upp en film för deltagare som sammanfattade Fastighetsnätverkets aktiviteter och utveckling under 2021:

Fastighetsnätverkets verksamhetsberättelse 2021

Därefter följde årsstämman med beslut om godkännande av bland annat budget, medlemsavgifter och förslag för aktiviteter under 2022. Valberedningen lyfte fram styrelsens arbete som präglas av engagemang och framåtanda. Styrelsen beviljades fortsatt förtroende under 2022, vilket är viktigt för fortsatt utveckling av Fastighetsnätverket. Vi vill tacka Bengt Bodin så hjärtligt för goda insatser och värdefulla perspektiv under tiden som ledamot. Vi välkomnar även Ellinor Sundqvist som valdes till ny ledamot för att förstärka styrelsens arbete  framåt. 

Kalle och Niklas avslutade med att tacka för deltagande och lyfte fram att byggnaden som samhällsnytta, återbruk och hållbara byggnadsmaterial samt klimatsäkra byggnader är några av nätverkets viktiga framtida fokusområden.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 mars 2023